Partneri

Dugi niz godina njegujem aktivno partnerstvo s više od 100 tvrtki koje posluju u čitavom svijetu. Rezultat je sigurna i brza distribucija našeg širokog asortimana...

Capsugel je svjetski prepoznati proizvođač inovativnih oblika doziranja koji surađuje s preko 4.000 klijenata u 100 zemalja, te im pomaže u plasiranju farmaceutskih marki, generičkih i specijalnih proizvoda, biotehnoloških proizvoda, lijekova bez recepta, vitamina i dodataka prehrani. Capsugel ima tehnologiju zaštićenu patentom, opsežne know-how formulacije i visoku stručnost u znanosti kreiranja kapsule, te je svojim krajnjim korisnicima u mogućnosti ponuditi široki raspon vrsta, veličina, boja i oblika doziranja supstanci. U svih 13 proizvodnih pogona Capsugel stavlja naglasak na inovativnost, visoke standarde kvalitete i u konačnici pridobivanje povjerenja klijenta.

https://www.capsugel.com

Odaberite iz naše ponude

Broj 1

DRcaps™

Vrsta proizvoda: Prazna tvrda kapsula
Opis: Tvrda prazna kapsula biljnog porijekla otporna na želučane kiseline pogodne za supstance kao što su probiotici, enzimi, željezo, češnjak i dr.
Broj 2

Plantcaps™

Vrsta proizvoda: Prazna tvrda kapsula
Opis: Tvrda prazna kapsula biljnog porijekla (tapioka) koja se preporuča za supstance osjetljive na kisik.
Broj 3

Prazna tvrda kapsula

Vrsta proizvoda: Prazna tvrda kapsula
Opis: Tvrda prazna kapsula čije je porijeklo mix goveđe i svinjske želatine/čiste goveđe želatine/čiste svinjske želatine/čiste riblje želatine.
Broj 4

Vcaps Plus®

Vrsta proizvoda: Prazna tvrda kapsula
Opis: Tvrde prazne kapsule biljnog (HPMC) porijekla koje se preporučaju za supstance osjetljive na vlagu.
Broj 5

Vcaps®

Vrsta proizvoda: Prazna tvrda kapsula
Opis: Tvrda prazna kapsula biljnog porijekla (HPMC).