Partneri

Dugi niz godina njegujem aktivno partnerstvo s više od 100 tvrtki koje posluju u čitavom svijetu. Rezultat je sigurna i brza distribucija našeg širokog asortimana...

Capsugel je svjetski prepoznati proizvođač inovativnih oblika doziranja koji surađuje s preko 4.000 klijenata u 100 zemalja, te im pomaže u plasiranju farmaceutskih marki, generičkih i specijalnih proizvoda, biotehnoloških proizvoda, lijekova bez recepta, vitamina i dodataka prehrani. Capsugel ima tehnologiju zaštićenu patentom, opsežne know-how formulacije i visoku stručnost u znanosti kreiranja kapsule, te je svojim krajnjim korisnicima u mogućnosti ponuditi široki raspon vrsta, veličina, boja i oblika doziranja supstanci. U svih 13 proizvodnih pogona Capsugel stavlja naglasak na inovativnost, visoke standarde kvalitete i u konačnici pridobivanje povjerenja klijenta.

https://www.capsugel.com

Odaberite iz naše ponude

Broj 1

ULTRA™ III

Vrsta proizvoda: Oprema za pharmu i dodatke prehrani
Opis: Poluatumatska mašina za punjenje tvrdih kapsula prahom (veličine 000 / 00el / 00 / 0el/ 0 / 1 / 2 / 3 / 4 / 5 ); u skladu sa cGMP. Ovisno o veličini kapsule koja se puni, moguće dostizanje brzine 33000 kapsula/sat.