Partneri

Dugi niz godina njegujem aktivno partnerstvo s više od 100 tvrtki koje posluju u čitavom svijetu. Rezultat je sigurna i brza distribucija našeg širokog asortimana...

Savaré je obiteljska tvrtka s međunarodnom pristunošću i dugom tradicijom istraživanja i inovacija, specijalizirana u području vrućih ljepila.

https://www.savare.com/

Odaberite iz naše ponude

Broj 1

Ljepila za primjenu u građevinskoj industriji

Vrsta proizvoda: Ljepila
Opis: Savaré isporučuje vruće topljiva ljepila, konverterima za premazivanje i laminiranje različitih materijala (uključujući EPDM, bitumen, filmove i pjene) dizajniranih za krovne, termičke i zvučne izolacijske materijale i podne obloge.
Broj 2

Ljepila za primjenu u industriji higijene

Vrsta proizvoda: Ljepila
Opis: Vruća ljepila za pelene, trenirke, higijenske uloške, podmetače, pelene za odrasle i zaštitno donje rublje posebno dizajnirano za svaku primjenu. Izuzetno svestrana vruća ljepila za aplikaciju spiralnim raspršivanjem, nanošenjem vlaknima, te nanošenje u slojevima.
Broj 3

Ljepila za primjenu u industriji pakiranja

Vrsta proizvoda: Ljepila
Opis: Savaré-ova vruća ljepila, mogu se koristiti na bilo kojoj vrsti automatizirane linije, za bilo koju primjenu i na bilo kojoj površini. Dostupna su posebna ljepila sa svojstvima „po mjeri“: tj. prilagodljivog otvorenog vremena, vremena stvrdnjavanja i snage vlaženja.
Broj 4

Ljepila za primjenu u medicinskoj industriji

Vrsta proizvoda: Ljepila
Opis: Savaré-ova ljepila su prikladna za laminiranje i za pričvršćivanje materijala na koži, npr. za kirurške zavjese, haljine, flastere i medicinske trake. Osigurana je potpuna usklađenost s vašim regulatornim zahtjevima.
Broj 5

Ljepila za primjenu u proizvodnji madraca i džepičastih jezgri

Vrsta proizvoda: Ljepila
Opis: Savaré je vrlo bitan dobavljač vruće topljivih ljepila za različite primjene u proizvodnji madraca i lijepljenja džepnih opruga. Nadalje, njihova ljepila se koriste za samoljepljive premaze različitih pjena i plastičnih materijala za tapetarsku industriju.
Broj 6

Ljepila za primjenu u proizvodnji obuće

Vrsta proizvoda: Ljepila
Opis: Unutar industrije obuće, Savaré-ove vruća ljepila, posvećena su samoljepljivim i termo-ljepljivim primjenama i drugim posebnim potrebama. Za industriju sportske i tehničke obuće, kao i proizvode od kože, Savaré nudi najprikladnija vruća ljepila za nanošenje na različite materijale, uključujući pjene i netkane materijale.